Yrityksille

Karhu Voima yrityksille

Karhu Voima on yritysten kumppani kaikissa energiaan liittyvissä asioissa. Olipa yrityksesi pieni, keskisuuri tai suuri, niin tarjoamme yrityksellesi sähkösopimuksen kilpailukykyiseen hintaan. Haluamme olla mukana yrityksesi arjessa auttaen yrityksiä kuluttamaan vähemmän energiaa ja kustannuksia.

Tarjoamme yrityksille yksilöllisiä, tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja sähkön hankintaan. Voit valita hyvin ennakoitavissa olevan määräaikaisen tai toistaiseksi voimassa olevan Vakio-sopimuksen, tai sähköpörssin tuntihintaan perustuvan SpotOn -sopimuksen. Yritysmyyntimme vastaa mielellään mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Määräaikainen sopimus

Kun haluat ennakoida sähkön hintaa etukäteen, yrityksellesi sopii parhaiten määräaikainen, kiinteähintainen sopimus. Sopimuksen kesto on 24 kuukautta.

Dynaaminen sopimus

Jos yrityksesi käyttää runsaasti energiaa ja haluat sähkön hintasi aktiiviseen seurantaan, dynaaminen sähkösopimus on oikea valinta. Yrityksesi sähkön hankinnan perustana on yhteisesti luotu suunnitelma, ja hankintaa hoidetaan aktiivisesti sähkömarkkinoiden hintatilanne huomioiden. Pitkäjänteisellä yhteistyöllä saavutamme parhaan lopputuloksen.

Spot-hintainen sopimus

Jos yrityksesi haluaa olla jatkuvasti ajan hermolla myös sähkön hinnasta, on tuntihintaan perustuva sopimus oiva vaihtoehto. Kun sähköntoimitus perustuu suoraan Spot-hintaan, Suomen spot-hinnasta ja myyjän marginaalista muodostuva kokonaishinta sisältää kaikki sähköntoimitukseen liittyvät kustannukset.

Suurimmille sähkönkäyttäjille sopii myös Spot-hintaan perustuva dynaaminen sopimus. Siinä laskutushinta muodostuu tuntitason Spot-hinnasta sekä erikseen sovittujen tasatehoisten hinnankiinnitysten arvosta.

Ota yhteyttä

  Yritys *

  Nimi *

  Sähköposti *

  Puhelin *

  Kiinnostavat tuotteet


  Viesti

  Karhu Voiman yritysmyynti

  Olli-Pekka Rantala

  Toimitusjohtaja
  Puh. 040 838 9360
  olli-pekka.rantala@karhuvoima.fi

  Sari Hurme

  Myyntiryhmän päällikkö
  Puh. 050 911 5509
  sari.hurme@karhuvoima.fi

  Pihla Salminen

  Myyntineuvottelija
  Puh. 046 8787 812
  pihla.salminen@karhuvoima.fi

  X