Yksi hinta –
Kiinteä kuukausihinta

vakio-icon-tuotteet

Karhu Voiman Yksi hinta on sähkön hinnoittelun selkeä malli, joka ei tuo yllätyksiä, vaan jokainen sähkölasku on saman suuruinen. Joskus sähkölaskun summaa on vaikea ennustaa, kun sähkön hinta tai kulutus poikkeavat oletetusta. Yksi hinta -sähkösopimuksella saat sähköä samalla kuukausimaksulla ympäri vuoden. Yksinkertaista ja helppoa.

9,90 €/kk
Ei energiamaksua tai muita maksuja

Oman alueesi jakeluyhtiö perii
käytetyn sähköenergian perusteella siirtomaksun.

Mitä sisältää:

  • Nimensä mukaisesti Yksi Hinta -tuotteesta maksat ainoastaan kiinteän kuukausimaksun.
  • Sopimus sisältää yhden aurinkopaneelin vuokran Haminan Mäkelänkankaan aurinkopuistosta.
  • Aurinkopaneelin arvioitu sähköntuotanto on huomioitu sähkösopimuksessa ostettavaa sähköä ja kuukausihintaa pienentävästi.
  • Sopimus on määräaikainen ja se on voimassa 24 kk. Hinta on kiinteä koko sopimuskauden. Karhu Voima lähettää hyvissä ajoin ennen sopimuskauden päättymistä asiakkaille uuden tarjouksen edullisesta sähkösopimuksesta.
  • Saatavissa enintään 2 500 kWh vuodessa kuluttaviin kiinteistöihin. Ylimenevän kulutuksen tarkistus kerran vuodessa. Ylimenevä osa veloitetaan toistaiseksi voimassa olevan Varma-tuotteen kulloinkin voimassa olevan hinnan mukaisesti.

Uusiutuvan energian osuus

Meiltä ostamasi sähkö on 100 %:sti uusiutuvilla energialähteillä tuotettua.

100%

Kampanjatuote!

Karhu Voiman Yksi hinta -sähkösopimusta on saatavilla vain rajoitettu määrä ja se on saatavissa vain kiinteistöihin, jotka kuluttavat korkeintaan 2 500 kWh vuodessa. Kuhunkin sähkösopimukseen sisältyy koko sopimusajalle yhden nimikkoaurinkopaneelin vuokra Haminan Mäkelänkankaalla sijaitsevasta aurinkopaneelipuistosta. Aurinkopaneelin arvioitu sähköntuotanto on huomioitu sähkösopimuksessa ostettavaa sähköä ja kuukausihintaa pienentävästi.

X