Virrat Kaakkoon – vauhtia koko perheelle!

Kymenlaakson kesä käynnistetään sähäkästi Hamina Bastionissa lauantaina 20.5. Karhu Voima, Kotkan Energia ja Haminan Energia haluavat nostaa esille liikkumisen murrosta ja vääjäämättömästi edessä olevaa muutosta kohti entistä puhtaampaa liikennettä. Jotta ajatukset eivät jää vain puheiksi, olemme koonneet monipuolisen kattauksen sähköistä liikkumista jokaisen tutustuttavaksi ja testattavaksi. On siis aika kääntää Virrat Kaakkoon!

JUKKA POIKA KLO 16

Tapahtumassa pääset nauttimaan Jukka Pojan letkeästä soundista.

TUUKKA TURTIA KLO 13, 14 & 15

Haminalaista stunt- ja näytösajaja Tuukka Turtiaa kiehtovat moottoripyörissä vauhti, meteli ja vähän vaarallisuuskin. Virrat Kakkoon -tapahtumassa Turtia tarjoilee maittavan annoksen ajotaitojaan, ja tällä kertaa alla on KTM:n sähkömoottoripyörä.

Katso video

DANCE PALETTE KLO 13.30 & 14.30

Päivän kuumimmat muuvit tullaan näkemään, kun kotkalaisen DancePaletten latinoshowtanssin SM-ryhmä astuu lavalle. Nuorten kotkalaisten kuusihenkinen ryhmä tanssi upeasti semifinaaleissa juuri Oulussa pidetyissä Latin Show SM-kisoissa. Virrat Kaakkoon -tapahtumassa pääsemme nauttimaan kisaesityksestä, joka kantaa nimeä ”Unelma”.

ELECTRIC ARENA

Electric Arena on Suomen ainoa sähkömoottoripyöräpuisto ja yritys on vienyt sähkömoottoripyörien ilosanomaan eteenpäin messuilla ja tapahtumissa useiden vuosien ajan. Virrat Kaakkoon -tapahtumaan Electric Arena tuo niin KTM:n Freeride e -sähkömoottoripyörät kuin Oset-sähkömopo, joista jälkimmäiset sopivat lapsille jo 3­–4-vuotiaista alkaen. Pyöriä pääsee testaamaan koko tapahtuman ajan.

RC-AUTOJEN AIKA-AJO

Miten taipuu radio-ohjattavan auto käsissäsi? Kuulotko mestareihin vai aloittelijoihin? Siitä voit ottaa selvää RC-autojen aika-ajoissa, joissa parhaille on luvassa palkinto. Siispä taidot esiin ja antaa mennä!

PÄIVÄN JUONTAA
EMMA KIMILÄINEN

Emma Kimiläinen on autourheilija, joka aloitti ajamisen jo 3 vuoden iässä. Ensimmäiset kartingkilpailut hän ajoi 5 vuoden iässä. Emma ajaa eri rata-autoluokkia ammatikseen Euroopassa ja tänä vuonna hänet nähdään 10 vuoden tauon jälkeen myös Suomen kilparadoilla V8 Thunder cars sarjassa Mustangin ratissa. Virrat Kaakkoon -päivässä Emma viihdyttää meitä radiojuontajan kokemuksellaan.

Voita Ninebot Mini!

Kaikkien tapahtumassa arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Ninebot Mini.

Mukana myös Junnu Kotkan Poika, Karhu Voiman Karhu ja Hamisukko. Sekä sähköistettyjä polkupyöriä, polkuautoja ja pomppulinna.

Tapahtuman tarjoaa

Mukana tapahtumassa myös

Auto-Suni, Mäkelän Autokoulu Hamina, Pyörämestari Salomaa, Sääkär Korv ­– Varma Nakki, AK Sound

 

X