Tempo

Tempo

179,00870,00

Tempo on tarkoitettu omakotitaloille, joissa lämmitysmuotona on suora sähkölämmitys. Tempo-järjestelmän avulla ohjataan käyttövesivaraajan lämmitystä, suoraa sähkölämmitystä ja/tai varaavaa lattialämmitystä. Jos kodissa on ilmalämpöpumppu, sille asennetaan oma ohjauslaite.

Clear
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
000

Jokainen meistä arvostaa lämmintä kotia. Kuitenkin lähes aina lämmitys muodossa tai toisessa vaikuttaa sähkönkulutukseemme. Karhu Voiman Tempo on palvelu, joka auttaa sinua lämmittämään kotiasi suunnitelmallisemmin ja taloudellisemmin.

Palvelu tarjoaa sinulle oman sähkönkulutuksesi reaaliaikaisen seurannan samalla kun se tarkkailee sähkön markkinahintaa ja säätilaa säätäen lämmitystä automaattisesti toiveidesi mukaan. Näin pystyt Karhu Voiman Tempon avulla kuluttamaan vähemmän – sähköä ja euroja.

Tempo –järjestelmän perustoimitukseen sisältyvät

• Käyttöliittymä
• Ohjausyksikkö
• 2 kpl 2-kanavaisia ohjausreleitä
• 1 kpl lämpötilasensori
• 1 kpl sähkönkulutuksen reaaliaikainen mittauslaite

Tempo –järjestelmän asennus työtunteineen, matkakustannuksineen ja pientarvikkeineen enintään 25 km:n etäisyydelle Haminasta. Kiinteistölle tulee olla esteetön pääsy tietä pitkin pakettiautolla.

Tutustu sopimusehtoihin

Lisätiedot

Laaja tuotekuvaus

Karhu Voiman Tempo on kodinohjausjärjestelmä, jonka käyttöönotto on helppoa. Tempo on tarkoitettu omakotitaloille, joissa lämmitysmuotona on suora sähkölämmitys. Tempo-järjestelmän avulla ohjataan käyttövesivaraajan lämmitystä, suoraa sähkölämmitystä ja/tai varaavaa lattialämmitystä. Jos kodissa on ilmalämpöpumppu, sille asennetaan oma ohjauslaite.

Tempo säätelee kotisi lämpötilaa tarpeidesi mukaan automaattisesti, jolloin energiaa kuluu vähemmän ja lämmityskuluissa säästetään. Tempo ohjaa lämmitystä sähkön tuntikohtaisen markkinahinnan ja säätilan perusteella siten, että edullisia sähkön markkinahinnan tunteja hyödynnetään mahdollisimman paljon ja vältetään lämmitystä niinä tunteina, kun sähkön markkinahinta on kalleimmillaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin asettaa kotisi tavoitelämpötila; Tempo –kodinohjausjärjestelmä tekee sen jälkeen kaiken tämän puolestasi!

Tempo –järjestelmää voit ohjata helposti mistä tahansa omalla älylaitteellasi. Järjestelmään liitettyjen lämmityslaitteiden ohjauksia voidaan automatisoida kotona, poissa, yö ja pitkään poissa -toiminnoilla viikonpäivä- ja tuntitasolla. Suunnitelmiesi muuttuessa voit nostaa tai laskea kotisi lämpötilaa missä ja milloin tahansa.

Tempo –järjestelmän avulla voit reaaliaikaisesti seurata oman kotisi sähkönkulutusta. Seuraamalla omaa sähkönkulutustasi, voit tunnistaa omat kulutustottumuksesi ja halutessasi myös muuttaa niitä. Reaaliaikaisen kulutustiedon avulla saat myös nopeasti tiedon, jos sähkön kulutuksessasi tapahtuu odottamattomia muutoksia.

Tempo-palvelun avulla voit myös seurata oman kotisi tilannetta. Kuinka lämmintä talossa on? Onko sähkön kulutus normaalia vai onko joku laite unohtunut päälle?

Tempo –järjestelmän käyttäjänä kulutat vähemmän sähköä ja käytät sitä talosi lämmitykseen silloin kun se on sähköpörssissä edullisimmillaan. Jotta pystyt täysimääräisesti hyödyntämään Tempo –järjestelmän edut, suosittelemme sinulle sähkön markkinahintaan pohjautuvaa Karhu Voiman Spot On -sähkösopimusta Tempon kaveriksi.

Tempon käyttöönotto edellyttää, että kiinteistöllä on Internet-yhteys, joka on jatkuvasti Tempo -järjestelmän käytettävissä. Järjestelmän voi asentaa sekä uuteen että vanhaan kotiin. Järjestelmän asentaminen ei vaadi remonttia taloon. Asentajamme asentaa Tempo -järjestelmän kotiisi sovittuna ajankohtana. Sinun tulee olla itse paikalla, kun asennus tehdään. Tempo –järjestelmän käyttöliittymää varten tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen.

Tempo –järjestelmän perustoimitukseen sisältyvät web-pohjainen käyttöliittymä, 1 kpl ohjausyksikkö, 2 kpl 2-kanavaisia ohjausreleitä ja 1 kpl lämpötilasensori.

Perustoimitus

Tempo –järjestelmän perustoimitukseen sisältyvät:

• Käyttöliittymä
• Ohjausyksikkö
• 2 kpl 2-kanavaisia ohjausreleitä
• 1 kpl lämpötilasensori
• 1 kpl sähkönkulutuksen reaaliaikainen mittauslaite
• Tempo –järjestelmän asennus työtunteineen, matkakustannuksineen ja pientarvikkeineen enintään 25 km:n etäisyydelle Haminasta. Kiinteistölle tulee olla esteetön pääsy tietä pitkin pakettiautolla.

Lisävarusteet ja maksut

Lisävarusteiden hinnat sis alv. 24 %
• Ilmalämpöpumpun ohjain ja virtalähde 89,00 €/kpl
• Ylimääräinen lämpötilasensori ja virtalähde 65,00 €/kpl
• Ylimääräinen 2-kanavainen ohjausrele 89,00 €/kpl

Ilmalämpöpumpun ohjain tarvitaan, jos kiinteistössä on ilmalämpöpumppu.

Mikäli kiinteistössä on useita kerroksia tai toisistaan erillisiä osioita, niin tarvitaan useampia lämpötilasensoreita ja mahdollisesti myös ohjausreleitä.

Lisävarusteet maksetaan oston yhteydessä verkkokaupassa tai jos niiden tarve ei ostohetkellä ole tiedossa, niin ne laskutetaan asennuksen jälkeen kerralla ensimmäisen palvelumaksun yhteydessä.

Asennukset yli 25 km:n etäisyydelle Haminasta ovat lisämaksullisia. Kilometriperusteinen hinta on 0,7 €/km ja asentajan matkustamiseen käyttämän ajan hinta on 59 €/h (sis. alv 24 %).

Mikäli sähköasentaja tekee samalla muita asennustöitä asiakkaan kiinteistössä, niin näihin liittyvistä asennus-, tarvike- ja muista kustannuksista vastaa yksin asiakas.

hinnoittelumalli

Palvelupohjainen 179,00 € + 29,90 €/kk, Laitepohjainen 870,00 € + 10,90 €/kk

Arviot(0)

Ei arvioita.

Lisää arvio

Be the first to review “Tempo”

X