Spot On

Mistä Spot On -sähkössä on kyse?

Spot On -sähkösopimus on pitkällä aikavälillä edullisin tapa ostaa sähköä. Se sopii hyvin energiansäästöstä kiinnostuneille, jotka ovat halukkaita tarkkailemaan sähkön tuntihintoja ja miettimään sähkönkulutustaan sen mukaisesti.

Spot On -sopimus antaa valtaa oman sähkönkulutuksen hallintaan, koska sähkön tuntihinta määräytyy sähköporssin kunkin päivän ja tunnin mukaisesti. Tämä mahdollistaa sen, että suurempaa sähkönkulutusta, kuten saunan lämmitystä tai sähköauton lataamista, voi siirtää tunneille, joina sähkön hinta on edullisempi.

Sähkön hintaa ei tarvitse tarkkailla pelkästään omin avuin. Karhu Voima tarjoaa siihen veloituksetta Tarkka-palvelun, jolla voi seurata helposti sähkön tuntihintoja ja asettaa seurantaan rajat.

Vuoden 2020 alussa sähkön markkinahinta on ollut poikkeuksellisen alhaalla ja Spot On -sopimuksella voi hyötyä markkinoiden laskusta täysimääräisesti. Karhu Voiman sopimuksessa ei tarvitse tehdä pitkiä sitoumuksia, vaan se on toistaiseksi voimassa oleva ja sen voi irtisanoa milloin tahansa kahden viikon irtisanomisajalla.

Spot On -sähkö on Karhu Voiman arvojen mukaisesti tuotettu sataprosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä.

Spot-hinta
+ toimitusmaksu 0,21 snt/kWh
Perusmaksu 2,90 €/kk

Mikäli Sinulla on voimassa oleva määräaikainen sopimus, voit tehdä uuden sopimuksen aikaisintaan 90 päivää ennen nykyisen sopimuksen päättymistä. Sopimuksen tekemiseksi tarvitset verkkopankkitunnukset.

Tee sähkösopimus helposti verkkosivuiltamme tai soita numeroon 020 619 8000. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9–15.

 

Mitä sisältää:

  • Erinomainen valinta, jos kulutuksen määrät ja vaihtelut ovat merkittäviä, mutta sopii lähes poikkeuksetta millaiseen talouteen tahansa.
  • Spot On -sopimuksen tuntihinta sisältää sähkön tukkuhinnan (NordPool sähköpörssin Suomen hinta-alueen Spot-hinta) lisäksi toimitusmaksun 0,21 snt/kWh.
  • Helpottamaan tuntihintojen seuraamista saat veloituksetta käyttöösi Karhu Voiman Tarkka-palvelun, jonka avulla saat kätevästi tietoa sähkön markkinahintojen muutoksista.
  • Laskutus oletuksena 1 kuukauden välein. Asiakas voi Oma Voima -palvelussa vaihtaa laskutusväliksi myös 2 kuukautta.
  • Sähköpostilasku, e-lasku tai paperilasku asiakkaan valinnan mukaan.
  • Myös yrityksille.
  • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Uusiutuvan energian osuus

Tämä tuote on tuotettu 100 %:sti uusiutuvilla energialähteillä.

100%
X