Tempo

TEMPO

Karhu Voiman Tempo on suorasähkölämmitteisille kiinteistöille tarkoitettu palvelu, jonka avulla voit entistä paremmin optimoida lämmitykseen käytettävän sähkön kulutusta ja kustannuksia. Sinä valitset vain, mikä on oman kotisi tai mökkisi sopivin lämpötila, Tempo auttaa ohjaamaan lämmitystä automaattisesti sen mukaisesti – ja samalla säästämään.

Palvelupohjainen hinnoittelu
179,00 € + 29,90 €/kk

Laitepohjainen hinnoittelu
870,00 € + 10,90 €/kk

Suurempi palvelumaksu on voimassa 36 kk, minkä jälkeen se on 10,90 €/kk (sis. alv. 24 %) kunnes laiteinvestointi on maksettu.

Tuotteet jotka vaativat asennusta ovat tällä hetkellä saatavilla Kymenlaakson ja Loviisan alueelle.

Perustoimituksen sisältö

  • Käyttöliittymä
  • Ohjausyksikkö
  • 2 kpl 2-kanavaisia ohjausreleitä
  • 1 kpl lämpötilasensori
  • 1 kpl sähkönkulutuksen reaaliaikainen mittauslaite
  • Asennus 25 km:n etäisyydelle Haminasta sisältyy hintaan

Ladattavat tiedostot

Laskee lämmityskustannuksia

Tempon avulla saat säästöä lämmityskustannuksiin, kun sähkölämmitystä optimoidaan automaattisesti edullisille sähkön hinnan tunneille ja samalla vältetään lämmitystä silloin, kun sähkö on kalleimmillaan.

Sinä päätät – Tempo tekee tekee työn

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita haluamasi sisälämpötilat kotiisi tai mökille. Kun olet poissa kotoa tai mökkisi ei ole käytössä, voit helposti alentaa sisälämpötilaa ja säästää sähköä.

Säädä ja seuraa paikasta riipumatta

Tempoa käytetään web-pohjaisella käyttöliittymällä joko omasta tabletista, puhelimesta tai tietokoneelta. Voit mobiilisti säätää lämmitystä sekä seurata kiinteistösi sisälämpötilaa ja reaaliaikaista sähkön kulutusta missä ja milloin tahansa.

Ei kalliita investointeja tai muutoksia kiinteisteistöön

Sopii sekä uusiin että vanhoihin kiinteistöihin. Ei vaadi kalliita investointeja tai muutoksia lämmitysjärjestelmään tai kiinteistöön. Tarvitsee käyttöönsä vain Internet-yhteyden.

X