Nerokkaat latauspisteet

Nerokkaat latauspisteet

Siistit ja nerokkaat sähköajoneuvoille tarkoitetut latauslaitteet, joissa on älyä! Valitse valikoimastamme omasi: eRange® Uno, IQ tai Duo.

DEFA-latausaseman asentaa turvallisesti kotiisi sähköalan ammattilainen. Kiinteästi asennettava latausasema on helpoin ja turvallisin tapa ladata sähkö- tai hybridiauto kotona. Sen avulla saat ladattua nopeammin enemmän ajomatkaa. Normaali pistorasia soveltuu vain hitaaseen väliaikaiseen lataukseen, koska sitä ei ole tarkoitettu pitkäaikaiseen korkean kuormituksen latauskäyttöön.

DEFA-latausasema on erittäin turvallinen, koska sähkö kytkeytyy vasta, kun latausjohto on varmasti kytketty. Sisäänrakennettu tasavirta- ja vikavirtasuojaus varmistavat turvallisuuden. Kaikki DEFA:n latausasemat tukevat älykästä kuormanhallintaa, joka voidaan lisätä tarvittaessa myös jälkikäteen.

Nerokkaat latauspisteemme ovat älyttömän vaivattomia asentaa ja perusasennuspaketti sisältää:

 • Korkeintaan 30 metriä sähkökaapelia pinta-asennuksena sähkökeskukselta latausasemalle.
 • Latausaseman asentamisen seinään.
 • Tarvittavat kiinnitystarvikkeet.
 • Tarvittaessa johdonsuojakatkaisija.
 • Latausvirta säädettynä asennuskohteen mukaan.
 • Latausaseman toiminnan varmistaminen.
 • Asennushinta on voimassa Kotkan kaupungin alueella + 30 km.
 • Asentajapartneri suunnittelee ja sopii asennuksen.
 • Takuu laitteelle ja asennukselle on 3 vuotta.
 • ** Hinta sisältää perusasennuksen. Mahdolliset lisätyöt veloitetaan erikseen.

Hinnat alkaen 1.670 €**

Hinta sis. alv 24 %. Palvelutoimitukset ovat tällä hetkellä saatavilla Hamina–Kotka–Loviisa–Porvoo -akselilla.

Asennuksen lisätyöt hyväksytetään ja veloitetaan erikseen. Latausasemapaketin hinnasta 690 € on asennustyön osuus, ja siitä on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

DEFA eRange® Uno -latausasema, joka kattaa kaikki perustarpeet! Tässä latausasemassa on kiinteä 6 metrin latauskaapeli Type 2 -liitännällä ja se on suunniteltu erityisesti yksityisiin kohteisiin, sisä- tai ulkotiloihin. Kiinteän latauskaapelin ansiosta latausaseman käyttö on nopeaa ja tehokasta. Latausasema on ulkoisesti kompakti kokonaisuus, ja se sopii näin erinomaisesti ahtaisiin autotalleihin sekä kapeisiin käytäviin.

Alk. 1.670 €

Hinta sisältää perusasennuksen (ks. ladattavan esitteen takakansi). Mahdolliset lisätyöt veloitetaan erikseen.

DEFA eRange® IQ on latausasema niille, jotka haluavat maksimoida tarjolla olevan virran sähköauton lataamiseksi kotona. Tämä latausasema tarjoaa sinulle täyden latauksen hallinnan verkkoyhteyden kautta. Tuotteessa on dynaaminen kuormituksen hallinta, joka mittaa kokonaiskulutusta kotona ja jakaa aina käytettävissä olevan tehon sähköauton lataukseen. Latausasemassa on 6 m kiinteä kaapeli Type2-pistokkeella. Se on suunniteltu erityisesti yksityiseen tai puolijulkiseen ympäristöön, sisätiloihin tai ulkotilaan katoksen alle. Se tarjoaa nopean ja luotettavan latauksen dynaamisella kuormituksen ohjauksella, joka mahdollistaa aina maksimaalisen lataustehon annettujen rajojen puitteissa.

Alk. 2.440 €

Hinta sisältää perusasennuksen (ks. ladattavan esitteen takakansi). Mahdolliset lisätyöt veloitetaan erikseen.

DEFA eRange® Duo on latausasemassa tehoa ja vääntöä kahdelle autolle! Latausasema sisältää 2 kpl Type 2 – pistorasioita ja latausteho on yhteensä jopa 22 kW jaettuna kahteen latausliitäntään. Latausaseman RFID-lukija huolehtii latausoikeuksien todentamisesta sekä sisäisestä kuormanohjauksesta. Kaikki latausaseman osat, mukaan lukien liittimet ja sisäiset komponentit, on suunniteltu kestämään pohjoismaisia olosuhteita. Latausasema on ulkoisesti tyylikäs kokonaisuus ja sopii erinomaisesti sekä moderniin ympäristöön että perinteiseen autotalliin. Latausasema voi toimia itsenäisesti tai se voidaan liittää verkkoon CLU:n avulla. Kuormanhallinta huolehtii lataustehosta asetettujen arvojen puitteissa. Latausasema on helppo asentaa ja ylläpito on vaivatonta.

Alk. 3.440 €

Hinta sisältää perusasennuksen (ks. ladattavan esitteen takakansi). Mahdolliset lisätyöt veloitetaan erikseen.

Huom! Latauspisteiden kartoitus asunto osakeyhtiöille 299€ sis. alv 24%. 

Ari p. 010 5792020
Mika p. 010 5792021

S-posti myynti@w-t.fi

Nerokas yhteydenotto? Täytä lomake, niin Ari on pian yhteydessä.

  Kyllä! Olen kiinnostunut:  Nimi *

  Sähköposti *

  Puhelin *

  Latauspisteen asennuspaikkakunta *

  Viesti

  KylläEi
  * Olen täysi-ikäinen (yli 18-vuotias).


  KylläEi
  * Yhteystietojani saa käyttää Karhu Voima Oy:n markkinointiin.