Latauspiste Voima2

VOIMA2-latauspiste sähköautoilijalle

Hybridiajoneuvoille tarkoitettu peruslatauslaite, jossa on poweria! Tällä voimakaksikolla ajastat autonlämmityksen, lataat sähköpyörät ja hybridiautot. Ja mikä parasta – kaverillekin on paikka.

VAIVATON ASENTAA

Voima2 on peruskäyttöön tarkoitettu latauspiste, joka on kustannustehokkain keino päivittää vanhat pihakeskukset uusiin. Voima2:n voi asentaa seinään tai vanhaan tolppaan, eikä se vaadi kaapeloinnin tai keskuksen uusintaa. Asentaminen on helppoa ja nopeaa.

PERUSLATURI

Etuna on myös se, että käytössä latausasemien huollon tarve on vähäinen, koska Voima2 (EVPike-tuote) ei sisällä riskialtista elektroniikkaa. Tuotteella on FI-sertifikaatti IEC 61851-1.

alk. 619 €

Hinta sis. alv 24 %. Palvelutoimitukset ovat tällä hetkellä saatavilla Etelä-Kymenlaakson alueella.

Voima2-tuotesisältö

  • EVPike-laite
  • Latausteho 2,3 kW (maksimi)
  • Ajastin ja kWh-mittarit
  • FI-sertifikaatti IEC 61851-1
  • Takuu 24 kk
Voima2 -latauspiste, jossa kaksi erillistä pistorasiaa

Perusturvallisuutta kohteeseen helposti

Täydellinen vaihtoehto sähköautojen latausasemien saneerauksiin taloyhtiöissä ja omakotitaloissa.

Vaivaton asentaa

EVPike on kustannustehokkain keino päivittää vanhat pihakeskukset uusiin, sillä sen voi asentaa seinään tai vanhaan tolppaan, eikä se vaadi kaapeloinnin tai keskuksen uusintaa. Asentaminen on siis helppoa ja nopeaa. Etuna on myös se, että käytössä latausasemien huollon tarve on vähäinen, koska EVPike ei sisällä riskialtista elektroniikkaa.

Peruslatauspiste

EVPike on ensimmäinen latausasema, jolla on sertifikaatti IEC61851-1. EVPike soveltuu parhaiten ladattavien hybridien käyttöön, joita on jo lähes 85% Suomen sähköautokannasta, ja suosio on ollut viime vuosina vain kasvussa. Vanhoista tolpista virtansa ottavat sähköautot aiheuttavat paloriskin, jota vakuutusyhtiökään ei välttämättä korvaa, jos sähköautoilla ei ole ollut asianmukaisia latauspisteitä.

X