Aurinkopaneelipaketit

Keltainen aurinkopaneeliikoni.

Aurinkopaneelipaketit edullisesti avaimet käteen- asennettuna paikalliselta toimijalta, nyt myös rahoituksella!

Hyödynnä aurinkoenergiaa ja valitse paikallisen Karhu Voiman aurinkopaneelit kiinteistöösi tuottamaan puhdasta, uusiutuvaa sähköä. Samalla olet mukana puhtaamman tulevaisuuden mahdollistamisessa jälkipolville.

Aloita oma energiantuotantosi tästä

Karhu Voiman kolme aurinkopaneelipakettia S, M ja L on suunniteltu omakotitalon tai mökin tarpeisiin. Jos näistä paketeista mikään ei sovellu sellaisenaan, räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Me hoidamme koko paketin puolestasi laitteineen aina mitoituksesta, suunnitteluun ja asennukseen asti. Asennustyön tekee paikallinen, aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut asentaja. Käytämme vain laadukkaita aurinkopaneeleja, joilla on 15 vuoden mekaaninen takuu ja 25 vuoden tuotantotakuu.

Edullisuus syntyy paikallisuudesta. Karhu Voima yhdessä paikallisten asentajien kanssa on luotettava aurinkopaneelikumppani. Meidän kauttamme hoituu myös huollot ja varaosat. Toimitamme aurinkopaneelipaketit Etelä-Kymenlaaksoon ja muuallekin Etelä-Suomeen.

Maksuton aurinkopaneelikartoitus

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen, joka ei velvoita sinua mihinkään. Meidän ammattilaisemme selvittävät paikan päällä kiinteistöösi sopivimman ratkaisun, josta teemme sinulle tarjouksen.

Varaa kartoitus soittamalla puh. 010 5792020 tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Aurinkopaneelit yrityksille

Varaa ammattilaisiltamme aika maksuttomaan kartoitukseen. Ammattilaisemme selvittävät paikan päällä yrityksellesi sopivimman ratkaisun, josta teemme sinulle tarjouksen. Kartoitus ei velvoita sinua mihinkään.

Varaa kartoitus soittamalla puh. 010 5792021

tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Karhu voima ostaa ylijäämätuotannon

Mikäli et pysty hyödyntämään itse kaikkea tuottamaasi sähköä niin ei hätää. Karhu Voima ostaa sinulta ylijäämätuotannon Pohjoismaisen sähköpörssin NordPoolin Suomen hinta-alueen tuntispot-hinnalla, kun sinulla on voimassa oleva sähkön myyntisopimus Karhu Voiman kanssa.

Hyödynnä yksityishenkilönä kotitalousvähennys

Tiesithän, että yksityishenkilö voi vähentää kotitalousvähennyksenä aurinkopaneelipakettien hintaan sisältyvästä, arvonlisäverollisesta asennustyön osuudesta 40 %. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 €/henkilö ja vähennyksen enimmäismäärä on 2.250 €/henkilö. Lisätietoja löytyy osoitteesta vero.fi

Yritykset voivat hakea energiatukea

Yritysten ja yhteisöjen on mahdollista hakea energiatukea aurinkopaneelijärjestelmän hankintaa varten. Lisätietoa tekes.fi

Aurinkopaneelipaketit perusasennuksella (hinnat sis. alv 24%)

alk. 6.990 €

Aurinko
S

Teho 4,15 kWp
Paneelit 10 kpl perusasennuksella
alk. 9.690 €

Aurinko
M

Teho 6,64 kWp
Paneelit 16 kpl perusasennuksella
alk. 11.990 €

Aurinko
L

Teho 9,13 kWp
Paneelit 22 kpl perusasennuksella

Voit ostaa aurinkopaneelit myös rahoituksella

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 7,76 %, kun luoton korko on OP-prime + 5,95%, (6,20 % 12/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 502,32 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 74 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.