Olli-Pekka Rantala Karhu Voiman toimitusjohtajaksi. Yhtiön hallitukseen uusia jäseniä.

Olli-Pekka Rantala Karhu Voiman toimitusjohtajaksi. Yhtiön hallitukseen uusia jäseniä.
Essi Peltola

Karhu Voima Oy:n hallitukseen valittiin uusia jäseniä ylimääräisessä yhtiökokouksessa 8.5.2020. Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön hallinnosta ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä vastaa hallitus, johon kuuluu vähintään kolme ja enintään viisi jäsentä. Hallitukseen päätettiin valita neljä jäsentä.

Olli-Pekka Rantala

Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Kymenlaakson Kauppakamarin toimitusjohtaja Marika Kirjavainen ja Kouvolan kaupungin osallisuuskoordinaattori Heli Veripää. KSS Energiasta Kyösti Jääskeläinen toimii hallituksen puheenjohtajana ja Jessica Juhola varapuheenjohtajana.

Karhu Voima Oy:n yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiöllä on toimitusjohtaja, joka hoitaa yhtiön juoksevaa hallintoa hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Karhu Voiman edellinen toimitusjohtaja Sanna Kytömäki jätti eroilmoituksen toimitusjohtajan tehtävästä talvella 2020. Hän on aloittanut toisen työnantajan palveluksessa 1.5.2020.

Karhu Voiman uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin Olli-Pekka Rantala. Hän toimii KSS Energiassa myyntijohtajana ja Energiakauppa-liiketoiminnan vetäjänä ja nyt Karhu Voiman toimitusjohtajana hänen myyntijohtajan tehtävänsä ohella.

X