Mun Sähkön lyhyt oppimäärä varainhankintaan

Mun Sähkön lyhyt oppimäärä varainhankintaan
Natasha Varis

Varainhankinnan ei tarvitse olla rakettitiedettä!

Tarttisko saada uudet peliasut joukkueelle tai tehdä yhdistyksen porukan kanssa hurvittelureissu sitten kun tilanne sen sallii? Meillä on simppeli, uudenlainen, aikaa säästävä ratkaisu varainhankintaan – joukkue tai seura voi tienata sen avulla tosi mukavasti ihan kotisohvalta käsin, eikä kenenkään tarvitse kuljetella mitään mihinkään. Katso videolta, kun Pihla kertoo minkälaisesta hommasta on kyse. 😍

P.S. Tämä homma on helppoutensa lisäksi myös turvallinen. 😊 Tutustu osoitteessa https://munsahko.fi/

Tässä Mun Sähkön lyhyt oppimäärä varainhankintaan. Mun Sähkö -verkkokaupan avaaminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään! Mun Sähkö -verkkokauppa on tarkoitettu seuroille ja yhdistyksille. Myytte Karhuvoiman hinnaltaan kilpailukykyistä sähköä omassa Mun Sähkö -verkkokaupassanne. Jokaisesta voimaan tulleesta sähkösopimuksesta saatte 20 euroa. Ja sitten kipi-kapi osoitteeseen https://munsahko.fi – Powered by Karhu Voima Oy.

X