Lähes 2000 kaakkoissuomalaista taloyhtiötä saa mahdollisuuden vihreään sähköön

Lähes 2000 kaakkoissuomalaista taloyhtiötä saa mahdollisuuden vihreään sähköön
Natasha Varis
Kotkan kattojen yllä

Lähes 2000 kaakkoissuomalaista taloyhtiötä saa mahdollisuuden vihreään sähköön                                          

Lähes 2000 kaakkoissuomalaista taloyhtiötä pääsee vihreän sähkön piiriin, kun Kiinteistöliitto Kaakkois-Suomi solmi puitesopimuksen sataprosenttisesti uusiutuvilla energiamuodoilla tuotetusta kiinteistösähköstä kotkalaisen Karhu Voima Oy:n kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on yli 3,8 miljoonaa euroa, ja se on solmittu vuosille 2020-2022.

”Sähkön puitesopimus tarjoaa kiinteistöyhdistysten jäsenille mahdollisuuden hankkia kiinteistösähkö helposti sovituilla hinnoilla ja ehdoilla. Uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä käytettäessä on konkreettisesti kantamassa myös oman kortensa kestävän kehityksen kekoon”, kommentoi uutta puitesopimusta Kiinteistöliitto Kaakkois-Suomen toiminnanjohtaja Sami Tammisto.

Jäsenetuna puitesopimuksella on jo pitkät perinteet Kiinteistöliitto Kaakkois-suomen alueen yhdistyksissä.  Paikallisten energiayhtiöiden kanssa sopimuksia on neuvoteltu 2000-luvun alusta asti. Valtaosa kiinteistöyhdistyksen jäsenistä hyödyntää puitesopimusetua omissa sähkösopimuksissaan.

”Olemme iloisia, että kiinteistöyhdistyksen sähkön puitesopimus saa jatkoa Etelä-Kymenlaaksossa, ja laajenee uuden sopimuksen myötä myös muualle Kaakkois-Suomen alueelle. Tämä puitesopimus on arvoltaan Karhu Voiman historian suurin yksittäinen sopimus. Yhtiön kasvu on jatkunut vahvana myös tänä vuonna.” kertoo Karhu Voima Oy:n toimitusjohtaja Sanna Kytömäki.

Kuvassa keskellä Kiinteistöliitto Kaakkois-Suomen toiminnanjohtaja Sami Tammisto, vasemmalla Karhu Voima Oy:n myyntipäällikkö Tuomas Uski ja oikealla toimitusjohtaja Sanna Kytömäki.

Kiinteistöliitto Kaakkois-Suomi

Kiinteistöliitto Kaakkois-Suomi on asumisen ja kiinteistönpidon alueellinen edunvalvoja ja kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatio. Se edustaa yli 1.800 jäsenkiinteistöä (asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, vuokratalot, muut kiinteistönomistajat), jotka ovat koti n. 100 000:lle asukkaalle Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa. Jäsenistä yli 90 %:ia on asunto-osakeyhtiöitä.

Yhdistyksen jäsenet saavat käyttöönsä kiinteistöalan tuoreimman tiedon sekä alaan erikoistuneiden laki-, talous- ja teknisten asiantuntijoiden palvelut.  Alueellisen kiinteistöyhdistyksen jäsenet kuuluvat yhdistyksen kautta myös Suomen Kiinteistöliittoon. https://kaakkois-suomi.kiinteistoliitto.fi/

X