Mestarilyöjä

Mestarilyöjä
Natasha Varis

Tervetuloa Karhu Voiman ja Haminan Palloilijoiden Mestarilyöjä-kisaan!

Tässä leikkimielisessä kisassa eteläisen Kymenlaakson julkkikset kisaavat siitä kuka lyö pisimmän pesäpallolyönnin.

Kisassa ovat mukana FC KTP:n toimitusjohtaja Tomi Tolsa, tenniksen superlupaus Venla Ahti, Kotkamillsin henkilöstöjohtaja Jyri Lippo, koripallon tuore Suomen mestari Noora Järvikangas, ja tänä kesänä Haminassa tv-sarjaa kuvaava tuottaja Markku Flink, palkittu kirjailija Jari Järvelä sekä maailmalla menestystä niittänyt oopperalaulaja Emilia Vesalainen-Pellas. Sinäkin voit osallistua kisaan, veikkaamalla pisimmän pesäpallolyönnin pituutta. Kolme erillistä aikaa osua palloon ja lyödä mahdollisimman pitkälle. Käy laittamassa oma veikkauksesi kommenttikenttään missä tahansa Karhu Voiman kanavassa tätä videota katsotaan. Katso kisavideot Facebookista, Youtubesta tai Instagramista ja osallistu kisaan! Kisasäännöt alla.

Kilpailun säännöt

Mestarilyöjä-kisan palkintona on 5 000 kWh sähköenergiaa (ei koske kiinteitä perusmaksuja, sähkön siirron osuutta eikä sähköveroa). Palkinnon lunastaminen edellyttää joko uutta tai voimassa olevaa sähkönmyyntisopimusta Karhu Voimalla.

Karhu Voima vastaa lain mukaisesta palkinnon verotuksesta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Kilpailussa voittaja on se, kuka on tehnyt tarkimman arvauksen pisimmän pesäpallolyönnin pituudesta. Jos samoja arvauksia tulee enemmän kuin yksi, arvotaan voittaja saman tarkimman arvauksen tehneiden kesken.

Kilpailuun voi osallistua 3.6. asti Karhu Voiman sosiaalisen median kanavilla (Facebook, Instagram ja Youtube).  Voittajalle ilmoitetaan sarjan päätyttyä maanantaina 19.7.2021. Pidätämme oikeuden julkaista voittajan nimen Karhu Voiman sosiaalisen median kanavilla sekä nettisivuilla. 

Kilpailun järjestäjänä on Karhu Voima Oy. Facebook, Instagram tai Youtube eivät ole osallisina arvonnassa.

X