Kummitilassa

Kummitilassa
Natasha Varis

Meillä on NALLE-voimaa! 🤎

Nythän tässä kävi niin, että nallet löivät hynttyyt yhteen tärkeän asian vuoksi – Karhu Voima otti ja laittoi Kummitilan päälle! Lähtisitkö Karhu Voiman kanssa tukemaan Kummien toimintaa? 😍 🐻

Me olemme ilolla ja innolla mukana tukemassa Kummeja ja sitä kautta pieniä potilaita lahjoittamalla 10 € jokaisesta uudesta Nalle sähkö -sopimuksesta Kummien toimintaan. Valitse siis sähkösopimukseksi Nalle sähkö, niin olet mukana tekemässä hyvää. 

Käytä koodia NALLE, kun teet sähkösopimukset osoitteessa https://omavoima.karhuvoima.fi/NewContract/Contract. NALLE-koodi syötetään kohdassa kaksi (kampanjakoodi), tämän jälkeen Nalle sähkö -sopimus tulee valittavaksesi.

Kummien kanssa yhteistyössä toimimalla Karhu Voima on mukana keräämässä varoja lastensairaaloiden laitehankintoihin ja innovaatiohankkeisiin, tutkimustyön ja hoitomenetelmien kehittämiseen, lasten ja nuorten mielenterveystyöhön sekä potilasviihtyvyyden parantamiseen ja virkistystoimintaan. 

Nämä kaikki ovat erittäin tärkeitä asioita pienille potilaillemme sekä heidän perheilleen, joten Karhu Voimalle on sydämen asia olla mukana auttamassa näin tärkeässä asiassa. 

Kummit ovat toimineet tärkeän asian hyväksi jo vuodesta 1993. Vuosien varrella mukana tukemassa ja auttamassa on ollut suuri joukko niin tunnettuja kuin tuntemattomiakin hyväntekijöitä. Meille on kunnia olla mukana tässä hyväntekijöiden joukossa – yhdessä teidän kanssanne.

Voit tutustua Kummien toimintaan osoitteessa kummit.fi. Yhteinen voima tekee hyvää! 🤎

#kummitila #yhteinenvoimatekeehyvää #nallesähkö #karhuvoimaa #olkoonkarhuvoimakanssasi

X