#karhuvoimaystävät

#karhuvoimaystävät
Natasha Varis

//EDIT 23.2.2021: Arvonta on suoritettu ja #karhuvoimaystävät voiton nallet & pulkat osui Facebookissa Kirsi H.:lle – onneksi olkoon! 🥳 //

Karhu Voima järjestää somessa ystävänpäivä-arvonnan, jossa palkintona on kaksi pehmonallea!

Ystävänpäivä ja laskiainen yhdistivät tänä vuonna 14.2. V O I M A N S A, niin mekin! Kuvassa esiintyvä voima kaksikko on valmiina pulkkamäkeen sinun ja ystäväsi kanssa! 

Osallistu Ystävänpäivä-arvontaan ja voit voittaa itsellesi ja ystävällesi nämä suuret pehmoiset Karhu Voima -ystävät sekä pulkat, joilla voitte yhdessä lähteä mäenlaskuun!

Arvontaan osallistut näin:

  • Tykkäykset julkaisulle
  • Seuraa meitä Instagramissa
  • Kommentoi alle, miten aiot Ystävänpäivää & laskiaista viettää sekä tägää ystävä, kenelle haluat toisen Karhu Voima -ystävän ja pulkan lahjoittaa. Voit myös tägätä useamman ystävän, jolloin jokainen ystävä on uusi arpa.
  • Voit tuplata arpaonnesi osallistumalla arvontaan myös Instagramin puolella!

Arvonta suoritetaan maanantaina 22.2.2021. Voittaja julkaistaan 23.2. Onnea arvontaan!

Arvonnan säännöt 

Karhu Voima -ystävät -arvontaan voi osallistua Karhu Voiman sosiaalisen median kanavilla, Facebook ja Instagram, tykkäämällä julkaisusta, seuraamalla Karhu Voimaa sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Instagram, riippuen kummassa kanavassa osallistut arvontaan, voit myös tehdä sen molemmissa). 

Arvonnan palkintona arvotaan kaksi pehmolelu nallea #karhuvoimaystävät sekä kaksi pulkkaa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvonta suoritetaan maanantaina 22.2.2021 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken ja voittaja julkistetaan tiistaina 23.2.2021 Karhu Voiman sosiaalisen median kanavilla. 

Osallistumalla arvontaan annatte luvan julkaista etunimenne ja sukunimenne ensimmäisen kirjaimen sekä kotikuntanne Karhu Voiman verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa voiton osuessa kohdallenne. Arvonnan järjestäjänä on Karhu Voima Oy. Ainiin. Facebook ja Instagram eivät liity millään muotoa tämän arvonnan järjestämiseen.

X