Karhu Voiman SPOT-sähkökampanja

Karhu Voiman SPOT-sähkökampanja
Natasha Varis

Mistä Spot On -sähkössä on kyse?

Spot On -sähkösopimus on pitkällä aikavälillä edullisin tapa ostaa sähköä. Se sopii hyvin energiansäästöstä kiinnostuneille, jotka ovat halukkaita tarkkailemaan sähkön tuntihintoja ja miettimään sähkönkulutustaan sen mukaisesti.

Spot On -sopimus antaa valtaa oman sähkönkulutuksen hallintaan, koska sähkön tuntihinta määräytyy sähköporssin kunkin päivän ja tunnin mukaisesti. Tämä mahdollistaa sen, että suurempaa sähkönkulutusta, kuten saunan lämmitystä tai sähköauton lataamista, voi siirtää tunneille, joina sähkön hinta on edullisempi.

Sähkön hintaa ei tarvitse tarkkailla pelkästään omin avuin. Karhu Voima tarjoaa siihen veloituksetta Tarkka-palvelun, jolla voi seurata helposti sähkön tuntihintoja ja asettaa seurantaan rajat.

Vuoden 2020 alussa sähkön markkinahinta on ollut poikkeuksellisen alhaalla ja Spot On -sopimuksella voi hyötyä markkinoiden laskusta täysimääräisesti. Karhu Voiman sopimuksessa ei tarvitse tehdä pitkiä sitoumuksia, vaan se on toistaiseksi voimassa oleva ja sen voi irtisanoa milloin tahansa kahden viikon irtisanomisajalla.

Spot On -sähkö on Karhu Voiman arvojen mukaisesti tuotettu sataprosenttisesti uusiutuvilla energialähteillä.

X