Karhu Voimalla takana voimakkaan kasvun vuosi

Karhu Voimalla takana voimakkaan kasvun vuosi
Karhu Voima

Karhu Voiman ensimmäinen täysi toimintavuosi lähestyy loppuaan. Kotkan Energia ja Haminan Energia perustivat yhtiön kesäkuussa 2016, ja toiminta alkoi varsinaisesti loppukesästä 2016. 

Kuluvana vuonna 2017 olemme olleet läsnä monissa tapahtumissa eri puolella Etelä-Suomea kuluneen vuoden aikana. Vuoden kohokohtia ovat olleet mm. ensimmäinen Virrat Kaakkoon –yleisötapahtuma toukokuussa Haminan Bastionissa ja heinäkuussa Tall Ships Races –tapahtumassa järjestetty hyväntekeväisyyssoutuhaaste. Syyskuun alussa juhlistimme 1-vuotissyntymäpäiväämme toritapahtumassa Karhulan torilla yhdessä Ilkka Vainion ja Janus Hanskin kanssa.

Kesällä olimme kumppanina mukana *Ship The Startup Festival –tapahtumassa. Autoimme mentorin roolissa start-up yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa. Osana tapahtumaa järjestimme Bear Power Online-haasteen, jossa nuoret yrittäjät saivat ratkottavakseen energia-alan haasteellisia kysymyksiä. Karhu Voima on itsekin start-up –yritys, joten nuorten yrittäjien sparraus oli molemmin puolin hedelmällistä. Online-haaste antoi meille paljon uudenlaisia ideoita toimintamme kehittämiseksi.

Vuosi 2017 on ollut Karhu Voimalle merkittävän kasvun ja toiminnan laajentumisen aikaa. Olemme saaneet asiakkaiksemme paljon uusia yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Lukuisat asiakkaat ovat yllättyneet iloisesti Karhu Voiman edullisista hinnoista ja sähkölaskuun saamastaan säästöstä. Lompakon lisäksi myös luonto kiittää Karhu Voiman asiakkaita, koska kaikki meidän myymämme sähkö on tuotettu 100 %:sti uusiutuvilla energialähteillä.

Lokakuussa solmimme merkittävän puitesopimuksen sähkön myynnistä Etelä-Kymenlaakson Kiinteistöyhdistyksen kanssa. Sopimus mahdollistaa kiinteistöyhdistyksen jäsenille edullisen sähkön hankinnan puitesopimuksen mukaisesti Karhu Voimalta. Tulemme jatkamaan merkittävää kasvua myös ensi vuonna. Kasvun vahvistamiseksi rekrytoimme parhaillaan tiimiimme lisää asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisia.

Kasvun lisäksi valmistelemme asiakashallinta- ja laskutusjärjestelmän uusintaa. Modernilla järjestelmällä pyrimme vastaamaan energia-alan tulevaisuuden haasteisiin ja hyödyntämään digitalisaatiota toimintamme kehittämisessä. Tavoitteemme on palvella tulevaisuudessa asiakkaitamme vielä entistäkin paremmin. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen 2018.


Sanna Kytömäki
Toimitusjohtaja
Karhu Voima Oy

X