Karhu Voimalla huikea kasvun vuosi

Karhu Voimalla huikea kasvun vuosi
Natasha Varis

Karhu Voimalla huikea kasvun vuosi – asiakaskunta yli kaksinkertaistui vuonna 2019

Vuosi 2019 on ollut Karhu Voimassa työntäyteinen. Keväällä saimme valmiiksi asiakastietojärjestelmän uusinnan viidelle yhtiölle. Projekti kesti yhteensä 1,5 vuotta ja se valmistui suunnitellussa aikataulussa. Uusien tietojärjestelmien avulla vastaamme alan tuleviin muutoksiin, digitalisoimme toimintaprosesseja ja varmistamme, että pystymme palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla myös tulevaisuudessa. Karhu Voiman oma asiakastietojärjestelmä uusittiin samalla, ja tämä näkyi asiakkaillemme OmaVoima –palvelujen uudistumisena ja laajentumisena. Nyt asiakkaillamme on mahdollisuus tarkastella OmaVoima –palvelussa kulutustietojen lisäksi myös laskuja ja niiden maksutilannetta.

Vuosi 2019 oli Karhu Voiman kolmas täysi toimintavuosi. Kuluneen vuoden aikana panostimme erityisesti suurasiakasmyyntiin erilaisille teollisuuden ja palvelualan yrityksille sekä yhteisöille. Vahvistimme samalla myös organisaatiotamme myynnissä ja markkinoinnissa. Myynnin kasvu on ollut erittäin vahvaa, ja asiakaskuntamme on yli kaksinkertaistunut vuoden 2019 aikana. Olemme saaneet asiakkaiksemme sekä valtakunnallisia yrityksiä että Kymenlaakson alueen suuria teollisia ja muita toimijoita. Olemme hyvin tyytyväisiä asiakaskunnan voimakkaasta kasvusta, ja siitä, että myös uudet asiakkaat ovat kokeneet meidät luottamuksen arvoiseksi energiakumppaniksi.

Karhu Voima on ollut päättyvän vuoden aikana läsnä monissa tapahtumissa Etelä-Kymenlaaksossa. Tapahtumavuoden kohokohtia olivat kolmas Virrat Kaakkoon –yleisötapahtuma toukokuussa Haminan Bastionissa ja Kotkan Meripäivät heinäkuun lopulla. Tapahtumat järjestettiin hyvässä yhteistyössä Karhu Voiman omistajien Kotkan Energian ja Haminan Energian kanssa, ja ne saavuttivat iloksemme suuren suosion. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kasvun vuoteen 2020.

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulunaikaa ja menestystä uudelle vuodelle 2020!

 

Sanna Kytömäki

Toimitusjohtaja

Karhu Voima Oy

X