Karhu Voima tuli kaupunkiin

Karhu Voima tuli kaupunkiin
Karhu Voima
Energiapysäkki, jossa nuori nainen näyttää peukaloa positiivisuuden merkkinä

Karhu Voima syntyi lopulta nopeasti, vaikka Karhu Voiman kantavia ajatuksia oli ideoitu jo pitkään, jopa useita vuosia. Syntytarinamme on varsin vauhdikas; täynnä monenlaisia vaiheita ja jokunen yllätyskäännekin. Ensimmäistä kertaa päivän valoa näimme heinäkuun lopulla, kun päästimme liikkuvat Latauskarhut irti Kotkan ja Haminan alueella sekä muutamassa muussa lähikaupungissa. Kesätapahtumissa sekä muuten vain ihmisten apuna kaupungilla liikkuminen oli todella antoisaa. Oli todella mahtavaa, että saatoimme auttaa ja ladata useita väsyneitä puhelimia sekä jokusen tabletin ja kamerankin. Erityisesti Pokemon Go:n pelaajista saimme hyviä kavereita; parhaimmillamme taisimme pelastaa samojen pelaajien akut jopa neljä kertaa yhden päivän aikana. Eri tapahtumissa kohtaamamme ihmiset olivat ilahtuneita ja yllättyneitä siitä, että he saivat latauspalvelua meiltä veloituksetta.

Karhu Voiman on nyt aika ottaa seuraava askel ja siitä olemme todella innoissamme! Syyskuun alussa avaamme sekä verkkokauppamme että myös Pasaatin kauppakeskuksessa Kotkassa toimivan Energiastopin asiakkaillemme. Molemmissa tarjoamme näkyvästi ja avoimesti tuotteitamme ja palveluitamme, mutta olemme ennen kaikkea myös tarjoamassa asiantuntemustamme, jotta asiakkaat löytäisivät juuri sen itselleen parhaan tuotteen. Olemmehan olemassa, ei sen enempää eikä vähempää, kuin asiakkaitamme varten.

energiastoppi-start

Seuraavaksi odotamme malttamattomina, että millaisia mielipiteitä kuulemme teiltä eli asiakkailtamme. Palveleeko valikoimamme tarpeitanne vai olisiko mielessä vielä joku mieluisampi tuote? Kenties voimme kehittää sellaisen, ja nyt voimme jo paljastaa, että kehitystyö jatkuu koko ajan ja työstämme uusia tuotteita, jotka vastaavat moniin erilaisiin energian käytön tarpeisiin.

Tervetuloa keskustelemaan energia-asioista!

PS. Voit seurata Karhu Voiman tarinaa Facebookissa ja Instagramissa.

X