Karhu Voima tiedottaa

Karhu Voima tiedottaa
Natasha Varis

Koronavirus (Covid-19) leviää nopeasti ja WHO on julistanut koronavirusepidemian pandemiaksi. Suomen hallitus päätti suosituksista koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi, ja nyt viimeisen viikon aikana on tehty järeämpiä suosituksia ja määräyksiä.

Palvelemme asiakkaitamme normaalisti aukioloaikojemme puitteissa, ja pyrimme kaikissa tilanteissa varmistamaan palveluidemme jatkuvuuden. Varmistaaksemme henkilöstömme, asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme terveyden sekä turvallisen työskentelyn, olemme ryhtyneet seuraaviin toimiin vähentääksemme viruksen leviämisriskiä:

  • Karhu Voiman henkilöstö työskentelee tällä hetkellä pääosin etätöissä.
  • Tervehdimme hymyllä, emme kättele ja panostamme käsihygieniaan.
  • Olemme peruneet kevään yleisötapahtumat, mm. Virrat Kaakkoon 4.0 –tapahtuman.
  • Pidämme keskinäiset ja ulkoiset työpalaverit etäyhteyksin.
  • Vältämme ulkopuolisten henkilöiden vierailuja toimitiloissamme.
  • Vältämme matkustamista myös kotimaassa. Noudatamme kahden viikon karanteeriaikaa henkilöille, jotka ovat matkustaneet ulkomailla.

Toivomme, että asiakkaanamme ymmärrätte, jos asiakaspuhelun aikana taustalta kuuluu satunnaisesti arkielämän ääniä asiakaspalvelumme työskennellessä kotoa käsin.

OmaVoima –online-palvelumme ovat asiakkaidemme käytettävissä sähkön käyttötietojen sekä sopimus- ja laskutustietojen tarkasteluun.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos päivittää sivuilleen jatkuvasti ohjeita koronavirukseen liittyen:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/ohjeita-kansalaisille-koronaviruksesta

X