Karhu Voima Oy

Tarina Karhu Voimasta

Karhu Voima on syntynyt haastamaan energia-alan kirjoittamattomia sääntöjä kuin myös vastaamaan alaa kohtaavaan murrokseen seuraavien vuosien aikana. Yhtiö perustaa toimintansa siihen, minkä taitaa jo ennestään: aito asiakaslähtöisyys ja korkea palvelutaso. Kun näihin lisätään uuden yhtiön ketteryys ja nälkä kehittää entistä parempia ja ennen kaikkea asiakkaiden erilaisia tarpeita palvelevia energiatuotteita, syntyy yhtiö, joka tuo uuden ajan toimintatavat energia-alalle.

Kymenlaaksolaista osaamista

Karhu Voiman juuret ovat vahvasti eteläisessä Kymenlaaksossa; yhtiön perustivat yhdessä pitkästä paikallishistoriasta tunnetut Kotkan Energia ja Haminan Energia. Siirryimme KSS Energian omistukseen 1.4.2020 alkaen. Olemme kymenlaaksolaisuudesta ylpeitä, mutta toki samalla syvällä asiantuntemuksella ja palvelualttiudella palvelemme koko maata. Me annamme asiakkaillemme parhaan osaamisemme, kaikissa tilanteissa.

Avoimesti ja tasapuolisesti kaikille asiakkaille

Jo silloin kun olimme vasta kehittyvä ajatus perustajayhtiöidemme keskusteluissa, oli selkeää, että Karhu Voima tulee myymään tuotteitaan avoimin ja tasapuolisin periaattein kaikille asiakkailleen. Meille on tärkeää, että asiakkaat tietävät koko ajan, millaisia tuotteita he meiltä saavat ja millä hinnalla. Se on Karhu Voiman avoimuuden periaate.

Moderni yhtiö – tämän päivän arvot

Haluamme haastaa omalla toiminnallamme energia-alaa kehittymään entisestään. Meille on tärkeää, että omat tuotteemme ovat aina tuotettu vastuullisesti: on itsestään selvää, että käytämme vain sertifioituja vihreitä energialähteitä. Toisaalta haluamme myös suunnata katseemme energian tuotannon ja käytön kiertokulun toiseen päähän, eli asiakkaisiimme. Karhu Voimassa pidämme yhtä tärkeänä sitä, miten ja milloin energiaa käytetään kuin mistä se on tullut.

Siksi haluamme auttaa asiakkaitamme kuluttamaan vähemmän niin energiaa, rahaa, aikaa kuin luonnonvaroja. Tämä on energia-alaa moderneimmillaan.

1.Aito
asiakaslähtöisyys

2.Korkea
palvelutaso

3.Palvelevat
energiatuotteet