Garo-latauslaite

Garo-latauslaite
Natasha Varis

Onko sähköautosi vailla energiaa? Garo antaa virtaa, luotettavasti sekä tehokkaasti!

Sähköautojen ja hybridien määrä lisääntyy vauhdilla, hyvä niin, sillä sähköautoilu on ympäristötietoisen autoilijan valinta. Tiesitkö, että tammikuussa Suomessa rekisteröitiin ennätysmäärä hybridejä? Kyllä, 1802 hybridiautoa. 

Tietoisku! 

Sähköauton lataaminen kotona tulisi tapahtua turvallisesti ja lataamista tavallisesta suko-pistorasiasta suositellaankin vain tilapäisesti. Siksi suosittelemme lataamista sille suunnitellulla latauslaitteella, joka lisäksi lyhentää merkittävästi latausaikaa ja antaa sinun nukkua yösi rauhassa, sillä se on turvallinen. Kotilatausasemalla latausaika kutakuinkin puolittuu – POWERIA tehokkaasti ja turvallisesti!

Garo-latauslaitteen hyödyt:

  • Karhu Voiman Garo-latauslaite soveltuu sekä hybridi- että täyssähköautoille ja sopii niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihinkin sekä toimistojen parkkipaikoille ja parkkihalleihin.
  • Latausasemassa on tyypin 2 kiinteä kaapeli, mikä takaa sen, ettei kaapelia pääse kukaan ulkopuolinen ”lainaamaan”. Lataustehoa Garo tarjoilee maksimissaan 22 kW. 
  • Aurinkopaneelit + sähköauto = 100 % ympäristöystävällistä autoilua.

Karhu Voiman Garo-latauslaite avaimet käteen -asennuksena alkaen 1.490€. Palvelutoimitukset ovat tällä hetkellä saatavilla Etelä-Kymenlaakson alueella.

Kiinnostuitko? Lue lisää Garo-latauslaitteesta ja ota yhteyttä!

#garoantaavirtaa #sähköautoilu #karhuvoimaa #olkoonkarhuvoimakanssasi

X