FC KTP -kesälippuarvonta

FC KTP -kesälippuarvonta
Natasha Varis

Arvotaan kesän FC KTP -lippupaketit!

Nyt olisi taas aika pyöräyttää käynnissä olevan jalkapallokauden kunniaksi kesäinen arvonta Karhu Voiman ja FC KTP:n toimesta! 

Arvomme 2 kpl jalkapallokesäpaketteja, jotka sisältävät 2 kpl ottelulippuja FC KTP:n kotiotteluun, FC KTP rantapyyhkeen ja Karhu Voiman vesipullon. 

Osallistut arvontaan sosiaalisen median kanavillamme tykkäämällä ja kommentoimalla, miten ja missä mieluiten seuraat jalkapalloa! Voit myös tägätä kaverisi, kenen kanssa mieluiten peliä seuraat. Vink! Tuplaat voittomahdollisuutesi osallistumalla molemmissa somekanavissamme (Facebook ja Instagram).

Arvonta suoritetaan keskiviikkona 14.7.2021 klo 9.00. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti. Ja hei, Facebook ja Instagram eivät ole osallisina arvontaan.

Arvonnan säännöt:

Osallistu FC KTP -lippupaketin arvontaan Karhu Voiman sosiaalisen median kanavilla (Facebook ja Instagram). 

Arvonnan palkintona on kaksi (2) kappaletta jalkapallokesäpaketteja, jotka sisältävät kaksi (2) kpl FC KTP:n ottelulippuja, Karhu Voima vesipullon sekä FC KTP rantapyyhkeen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvonta suoritetaan keskiviikkona 14.7.2021 klo 9.00 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken ja voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden julkaista voittajan etunimen ja sukunimen alkukirjaimen Karhu Voiman sosiaalisen median kanavilla (Facebook ja Instagram) sekä nettisivuilla. 

Arvonnan järjestäjänä on Karhu Voima Oy. Facebook ja Instagram eivät ole osallisina arvonnassa.

X