Etelä-Kymenlaakson Kiinteistöyhdistys on solminut sähkön puitesopimuksen Karhu Voiman kanssa

Etelä-Kymenlaakson Kiinteistöyhdistys on solminut sähkön puitesopimuksen Karhu Voiman kanssa
Karhu Voima
Kiinteistöyhdistyksen mies katsoo kameraan

Etelä-Kymen Kiinteistöyhdistys on jo pitkään kilpailuttanut sähkön puitesopimuksen jäsenistönsä puolesta. Nykyisen puitesopimuksen päättyessä vuoden 2017 lopulla Kiinteistöyhdistys on valinnut tarjousvertailun perusteella sähkön uudeksi puitesopimuskumppaniksi paikallisen Karhu Voima Oy:n.

Puitesopimuksen kesto on kaksivuotinen kattaen vuodet 2018–2019. Puitesopimus mahdollistaa Kiinteistöyhdistyksen jäsenille sähkön hankinnan puitesopimuksen mukaisilla edullisilla hinnoilla ja ehdoilla. Puitesopimukseen sisältyy useita erilaisia sähkötuotteita sekä lisäetuna alennuksia myös muista energiapalveluista.

“Sähkön puitesopimus tarjoaa mahdollisuuden hankkia kiinteistösähkö helposti sovituilla hinnoilla ja ehdoilla.”

Etelä-Kymenlaakson Kiinteistöyhdistyksen toiminnanjohtaja Sami Tammisto

 

Puitesopimuksella hankittava sähkö on 100 %:sti uusiutuvilla energialähteillä tuotettua. Sähkön alkuperä varmennetaan alkuperätakuujärjestelmän avulla. Vuonna 2016 kaikki Karhu Voima Oy:n myymä sähkö oli tuotettu Etelä-Kymenlaaksossa; Kotkassa Mussalon tuulivoimalaitoksilla ja Haminassa Mäkelänkankaan aurinkopaneelipuistossa.

– Olemme iloisia uudesta puitesopimuksesta Etelä-Kymenlaakson Kiinteistöyhdistyksen kanssa. Puitesopimuksessa on hyvässä yhteistyössä hyödynnetty Karhu Voiman, Kotkan Energian ja Haminan Energian energiatuotteiden ja palvelujen tarjontaa, josta kiinteistöyhdistyksen jäsenet pääsevät nyt hyötymään edullisempina hintoina. Vuosi 2017 on ollut Karhu Voimalle voimakkaan kasvun vuosi ja tulemme jatkamaan voimakkaalla kasvupolulla myös ensi vuonna, Karhu Voima Oy:n toimitusjohtaja Sanna Kytömäki kertoo.

– Yhdistyksen jäsenille sähkön puitesopimus tarjoaa mahdollisuuden hankkia kiinteistösähkö helposti sovituilla hinnoilla ja ehdoilla. Uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä käytettäessä on konkreettisesti kantamassa myös oman kortensa kestävän kehityksen kekoon, Etelä-Kymenlaakson Kiinteistöyhdistyksen toiminnanjohtaja Sami Tammisto kommentoi.

Etelä-Kymenlaakson Kiinteistöyhdistys

Etelä-Kymenlaakson Kiinteistöyhdistys on perustettu vuonna 1907. Kiinteistöyhdistys on asumisen ja kiinteistönpidon alueellinen edunvalvoja, vaikuttaja ja asiantuntija. Yhdistyksen jäseninä on asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, vuokrataloyhtiöitä, toimitilakiinteistöjä sekä muita kiinteistönomistajatahoja. Yhdistyksen jäsenet saavat käyttöönsä kiinteistöalan tuoreimman tiedon sekä alaan erikoistuneiden laki-, talous- ja teknisten asiantuntijoiden palvelut. Yhdistys edustaa lähes 800 jäsenkiinteistöä, jotka ovat koti yli 40 000:lle asukkaalle Etelä-Kymenlaaksossa. Yhdistys on Suomen Kiinteistöliiton jäsenjärjestö.

www.kiinteistoliitto.fi/kaakkois-suomi/eky/

X