eLasku on ekologinen ja turvallinen

eLasku on ekologinen ja turvallinen
Natasha Varis

Sähköinen lasku on ekologinen ja turvallinen

Karhu Voima suosittelee asiakkailleen siirtymistä sähköiseen laskuun. Sähköinen lasku on turvallinen vaihtoehto, mikä vähentää ympäristön kuormitusta ja helpottaa arkea. Sähköisen laskun voi valita saatavaksi eLaskuna tai sähköpostilaskuna. Perinteisen paperilaskun voi vaihtaa nykyaikaiseen sähköpostilaskuun OmaVoima-palvelussa tai eLaskuun ottamalla palvelu käyttöön omassa verkkopankissa.

Pienillä teoilla, kuten valitsemalla eLaskun, olet isosti mukana pienentämässä hiilijalanjälkeä. Autetaan yhdessä maapalloamme! Niin paljon kuin valinnoillamme voimme. Samalla helpotat myös omaa arkeasi turvallisella ja vaivattomalla laskun maksamisella.

Monipuolisia hyötyjä eLaskusta:

Ekologisuus – Suomessa lähetetään vuosittain noin 400 miljoonaa paperilaskua, joten sähköisen laskun valitseminen auttaa merkittävästi pienentämään hiilijalanjälkeä.

Turvallisuus – eLasku toimitetaan suoraan omaan verkkopankkiisi, missä näet kaikki laskun tiedot.

Vaivattomuus – Kaikki laskun tiedot ovat valmiina, eikä viitenumeroa, tilinumeroa tai muita tietoja tarvitse erikseen näppäillä tai pelätä näppäilyvirheitä.

Helppous – Voit maksaa eLaskun parilla klikkauksella verkkopankissasi.

Säilytys – Verkkopankissa kaikki eLaskusi pysyvät kätevästi ja turvallisesti tallessa.

 

Sähköisen laskun käyttöönotto

  • eLasku: Mene omaan verkkopankkiisi ja valitse e-laskut. Etsi listasta Karhu Voima ja ota eLasku käyttöön paperilaskusta löytyvän viitenumeron avulla.
  • Sähköpostilasku: Kirjaudu OmaVoimaan ja valitse sieltä laskutukseksi sähköpostilasku.

 

Tuntuuko sähköisen laskun käyttöönotto monimutkaiselta tai eikö se onnistu? Asiakaspalvelumme auttaa mielellään! Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin ratkaistaan pulmasi.

Karhu Voiman asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-20 ja lauantaisin 10-15.

020 619 8000

asiakaspalvelu@karhuvoima.fi

X