Bongaa bussi!

Bongaa bussi!
Natasha Varis

//EDIT 16.10.2020: #bongaabussi kuvakisan aurinkoreppu on arvottu ja voitto meni Marko P.:lle Kotkaan – onneksi olkoon! 🥳 //

Voittokuva

Bongaa bussi -kuvakisan voittokuva napattiin iltalenkillä Karhulassa.

Bongaa bussi! On piristävä bongauskisa somekanavillamme.

Bongaa bussi! -kuvakisa & arvonta 15.10.2020 asti! Palkintona aurinkopaneelireppu.

Tiesitkö, että Kotkan ja Haminan väliä kulkee Karhu Voiman bussi? Näitkö rock-pappamme bussin perässä? Mitä ihmettä se tekee..? Ottaako se selfietä..

Bongaa bussi ja osallistu kuvakisaan ottamalla kuva turkoosilla teipillä vuoratusta bussista, liitä ottamasi kuva Facebookissa Karhu Voiman Bongaa bussi! -julkaisuun tai Instagramissa julkaise otos omalla kanavallasi hashtagillä #bongaabussi

Arvonnan säännöt 

Bongaa bussi! -arvontaan voi osallistua Karhu Voiman sosiaalisen median kanavilla, Facebook ja Instagram, julkaisemalla otoksen Karhu Voiman bussista “kuvakisan” ajan 1.9.–15.10.2020. Karhu Voiman bussi kulkee väliä Kotka-Hamina-Kotka linjalla nro. 1. 

Kuvakisan palkintona arvotaan aurinkopaneelireppu. Palkinnon arvo on noin 150 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvonta suoritetaan torstaina 15.10.2020 kaikkien kuvakisaan osallistuneiden otosten kesken ja voittaja julkistetaan pe 16.10.2020 Karhu Voiman sosiaalisen median kanavilla. 

Osallistumalla arvontaan annatte luvan julkaista etunimenne ja sukunimenne ensimmäisen kirjaimen sekä kotikuntanne Karhu Voiman verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa voiton osuessa kohdallenne. Arvonnan järjestäjänä on Karhu Voima Oy, joka pidättää itsellään oikeuden olematta vastuussa valokuvan julkaisijan julkaisemassa kuvassa esiintyvien ihmisten suostumuksesta näkyä otoksissa. Ainiin. Facebook ja Instagram eivät liity millään muotoa tämän arvonta-kuvakisan järjestämiseen.

X