Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut ja teemme runsaasti töitä normalisoidaksemme tilanteen

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut ja teemme runsaasti töitä normalisoidaksemme tilanteen
Aurora Korjus

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut ja teemme runsaasti töitä normalisoidaksemme tilanteen.

Voit tehdä sopimuksen helposti täältä.

Puhelinasiakaspalvelumme on poikkeuksellisesti avoinna klo 8-16 ja lauantaina asiakaspalvelu on suljettu. Teemme töitä pystyäksemme vastaamaan kaikkiin sähköposteihin mahdollisimman pian.

Asiakkaamme ovat aktivoituneet sähkönhintatiedusteluissa viime päivinä, energiahinnoittelun ollen ajankohtainen ja runsaasti esillä myös mediassa. Haluamme auttaa asiakkaitamme kaikin mahdollisin tavoin ja olemme tehneet aktiivisesti toimenpiteitä mahdollistaaksemme palvelulupauksemme mukaiset vastausajat asiakkaille. Asiakaspalveluumme on rekrytoitu uusia asiakasneuvojia ja asiakaspalvelussamme kyselyihin vastataan tällä hetkellä ylityötä tehden. Lisäksi pyrimme jatkuvasti kehittämään proaktiivista viestintää, mahdollistaaksemme vastauksia asiakkaillemme, ilman yhteydenottoa asiakaspalveluun.

Vastaamme kaikkiin kyselyihin vanhimmasta uusimpaan. Mikäli asiasi on kiireinen, niin pyydämme sinua olemaan ensisijaisesti yhteydessä puhelimitse, huolimatta pitkistä jonotusajoista.

Kilpailukykyiset hintamme löydät verkkosivuiltamme https://karhuvoima.fi/

Nykyisen sopimuksen tiedot löydät itsepalvelustamme https://omavoima.karhuvoima.fi

Pahoittelemme kaikille nykyisille sekä uusille asiakkaillemme aiheutunutta ylimääräistä vaivaa ja viivästyneitä vastauksia. Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä.